Arnold Schwarzenegger şi-a dat DEMISIA de la show-ul "Apprentice". De ce a luat actorul această decizie RADICALĂ

Actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, care i-a luat locul lui Donald Trump în cadrul show-ului "The New Celebrity Apprentice", şi-a dat demisia şi nu va mai prezenta emisiunea, scrie contactmusic.com.

6924 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger şi-a dat DEMISIA de la show-ul "Apprentice". De ce a luat actorul această decizie RADICALĂ

Arnold Schwarzenegger şi-a dat DEMISIA de la show-ul "Apprentice" (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Acesta şi-a motivat decizia evocând intervenţia lui Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, în cadrul emisiunii. 

Arnold a preluat rolul de prezentator, dar ratingurile au scăzut dramatic când episoadele au fost difuzate în 2016 - 2017 şi, ca urmare, mai mulţi sponsori au încheiat afacerile cu show-ul, dar o altă cauză aparentă este şi intervenţia lui Trump din spatele camerelor de filmat, fiind producător executiv.

Schwarzenegger şi Trump s-au angajat şi în dispute publice, preşedintele SUA mustrându-l pe actor din cauza ratingurilor scăzute, faţă de perioada în care el însuşi a fost prezentator.

Într-un interviu acordat publicaţiei Empire, Arnold a explicat de ce nu se va întoarce în rolul de prezentator al emisiunii.

”Nu este din cauza show-ului, pentru că toţi telespectatorii cu care m-am întâlnit mi-au spus că iubesc emisiunea... dar am refuzat să mă întorc în momentul în care am văzut numele lui Trump peste tot”, a spus actorul american. 

"Când oamenii au aflat că Trump încă se implică în show ca producător executiv şi că încă primeşte bani de pe urma emisiunii, peste jumătate din oamenii care se uitau au început să boicoteze emisiunea”.

Cu toate acestea, Arnold nu are nimic de împărţit cu restul colegilor săi, despre care are doar cuvinte de laudă: ”Am învăţat multe lucruri, m-am simţit bine, a fost o oportunitate grozavă, dar în aceste circumstanţe nu mă voi întoarce pentru un alt sezon”.

”Chiar dacă aş fi rugat să o fac din nou, aş refuza. Despre implicarea lui Trump oamenii nu au o părere bună şi nu vor să participe ca spectatori sau sponsori, ori să sprijine emisiunea în orice fel. Este o perioadă care dezbină momentan şi cred că show-ul a fost prins undeva la mijloc”, a conchis Schwarzenegger. 

Perioada de 11 ani în care Trump a fost gazda show-ului "The Apprentice" şi a emisiunii "Celebrity Apprentice" l-a catapultat de la imaginea de om de afaceri din New York la un nume popular în rândul americanilor. Mai mult de 20 de milioane de americani erau telespectatori regulaţi în primii ani ai show-ului. Numărul de telespectatori a înregistrat o scădere la aproximativ şase milioane, în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici