Artistul CeeLo Green, plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani

Cântăreţul CeeLo Green a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani, după ce artistul american a ales să nu conteste acuzaţia potrivit căreia ar fi furnizat pilule de ecstasy unei prietene în vârstă de 33 de ani, informează contactmusic.com.

102 afișări
Imaginea articolului Artistul CeeLo Green, plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani

CeeLo Green (Imagine: Hepta)

Muzicianul, al cărui nume real este Thomas DeCarlo Callaway, s-a prezentat vineri la sediul Procurorului general din Los Angeles şi a ales să nu conteste acuzaţia de furnizare de droguri unei femei în vârstă de 33 de ani, după ce aceasta l-a dat în judecată şi l-a acuzat că i-a strecurat pilule de ecstasy într-un pahar cu alcool, fără ştirea ei, în iulie 2012.

Totuşi, CeeLo Green a depus în dosar un document special prin care şi-a susţinut nevinovăţia în acest proces, afirmând că a "împărţit" drogul cu reclamanta.

Muzicianul va trebui, de asemenea, să efectueze 360 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să participe la 52 de întruniri organizate de asociaţiile Alcoolicii Anonimi şi Narcomanii Anonimi.

CeeLo Green va trebui să se prezinte pentru o nouă audiere la tribunal pe 5 mai 2015.

Procuratura a respins cu această ocazie acuzaţia de viol formulată împotriva muzicianului în octombrie 2013, considerând că dovezile prezentate de reclamantă sunt insuficiente.

CeeLo Green, născut în Atlanta, a devenit cunoscut în calitate de membru al grupului rap Goodie Mob, dar şi-a dobândit celebritatea în calitate de membru al duoului Gnarls Barkley din care a făcut parte alături de Danger Mouse. Ulterior, a început o carieră solo, promovată parţial de popularitatea deosebită pe care o avea pe YouTube. Piesele originale şi colaborările sale i-au adus numeroase premii muzicale de prestigiu, inclusiv cinci premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici