Aşa va arăta maşina viitorului? Are două locuri şi planează - VIDEO

Volkswagen şi-a invitat clienţii să să gândească la idei pentru maşini ale viitorului şi bineînţeles că multe dintre acestea includ posibilitatea de a zbura. Unul dintre concepte, "Maşina care planează", i-a impresionat atât de mult pe reprezentanţii companiei auto încât aceştia au realizat un film pentru a o prezenta.

1724 afișări
Imaginea articolului Aşa va arăta maşina viitorului? Are două locuri şi planează - VIDEO

Aşa va arăta maşina viitorului? Are două locuri şi planează

Maşina nu are un design asemănător filmelor SF, ci mai degrabă unul potrivit pentru o ecranizare a unei poveşti romantice. Automobilul este rezultatul proiectului "Maşina Oamenilor" iniţiat de Volkswagen în China la sfârşitul anului trecut, informează Daily Mail.

Maşina are două locuri şi arată ca un yo-yo gigant cu uşi mari. Maşina planează la nici un metru de pământ şi pare uşor de manevrat. Automobilul foloseşte reţele de drumuri electromagnetice pentru a ajunge de la un punct la altul.

Un computer ataşat maşinii detectează eventualele obstacole şi poate reduce viteza brusc pentru a evita accidente.

Site-ul de idei pentru maşini noi a fost vizitat de 33 de milioane de oameni şi au fost strânse 119.000 de concepte.

"Ideile creative de la «Proiectul Maşinii Oamenilor» creează o imagine asupra a ceea ce-şi doresc pentru viitor şoferii chinezi. Orientarea este spre maşini sigure care se pot conduce uşor pe drumuri aglomerate şi care au un design personal, emoţional şi captivant", a spus Simon Loasby, aflat la conducerea centrului de Design Volkswagem din China.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici