Ascultă SMART RADIO: Bon Jovi şi-a lansat noul single, ”Limitless”

  • Bon Jovi a lansat miercuri un nou single, ”Limitless”
  • Piesa va fi inclusă pe viitorul album al artistului, ”Bon Jovi: 2020”
  • Jon ar urma să apară alături de Prinţul Harry la o întâlnire cu membrii corului joucurilor Invictus
124 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO: Bon Jovi şi-a lansat noul single, ”Limitless”

Ascultă SMART RADIO: Bon Jovi şi-a lansat noul single, ”Limitless”

Bon Jovi a lansat miercuri un nou single, ”Limitless”, extras de pe viitorul său album, arată Smart N' Roll păstrând un loc special în playlist pentru piesele artistului.

Piesa ”Limitless” va fi inclusă pe viitorul album al artistului, ”Bon Jovi: 2020”.

Cântecul ar trebui să ofere o mostră din ce vrea să facă Jon Bon Jovi cu viitorul album, primul după succesul materialului său din 2016, ”This House is Not for Sale”.

”Limitles” sună aşa: https://youtu.be/64uKJjjbKvg

Jon ar urma să apară alături de Prinţul Harry la o întâlnire cu membrii corului joucurilor Invictus, pe 28 februarie.

Muzicianul în vârstă de 57 de ani va interpreta piesa sa de succes, ”Unbroken”.

Bon Jovi este o trupă americană formată în 1983 în Sayreville, New Jersey. Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), RichieSambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie),David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas,backing vocals).

Piesele interpretate de Bon Jovi se aud la Smart N' Roll. Playlistul poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/nroll/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici