ASCULTĂ SMART RADIO | Cântăreaţa Lauryn Hill a lansat o piesă solo la cinci ani de la ultima sa apariţie discografică

Lauryn Hill a lansat la jumătatea lunii noiembrie o piesă solo la cinci ani de la ultimul cântec pe care l-a interpretat singură. Noua melodie face parte din coloana sonoră a peliculei ”Queen & Slim”, arată Smart Radio, care păstrează un rol special pentru muzica artistei.

159 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Cântăreaţa Lauryn Hill a lansat o piesă solo la cinci ani de la ultima sa apariţie discografică

ASCULTĂ SMART RADIO | Cântăreaţa Lauryn Hill a lansat o piesă solo la cinci ani de la ultima sa apariţie discografică

Piesa „Guarding the Gates” a făcut parte din repertoriul artistei de mai mult timp, dar varianta lucrată acum în studio este îmbogăţită cu acompaniement de corzi şi cu secvenţe susţinute de cor.

Hill însăşi oferă o versiune inedită a partiturii vocale interpretând versuri precum „What a tragedy, you can laugh at me/You can laugh at me/But I’m in love/ Yes, I’m in love”.

„Guarding the Gates” este prima înregistrare solo a artistei, de la „Black Rage”, din 2014. Singurul său album solo a rămas „The Miseducation of Lauryn Hill”, din 1998, pentru care a fost recompensată cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoriile „albumul anului" şi „cel mai bun artist debutant".

Lauryn Noelle Hill şi-a câştigat celebritatea în calitate de solistă a grupului Fugees. După succesul răsunător obţinut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis să dispară pentru o vreme din atenţia presei, motivând că detestă să fie celebră şi urăşte industria muzicală. După o pauză de patru ani, artista a lansat "MTV Unplugged No. 2.0", un material ce cuprinde înregistrări live şi "cântece profund personale". În ultimii ani, Lauryn Hill a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme şi a susţinut mai multe recitaluri în cadrul unor festivaluri muzicale.

Piesele cântăreţei americane se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici