ASCULTĂ SMART RADIO | Lucy Dacus marchează aniversarea lui Bruce Springsteen cu un cover al piesei "Dancing in the Dark"

Artista indie rock americană Lucy Dacus marchează aniversarea lui Bruce Springsteen cu un cover al piesei "Dancing in the Dark", arată Smart Radio, care păstrează un loc pentru muzica legendei "The Boss" în playlist-ul zilei.

34 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Lucy Dacus marchează aniversarea lui Bruce Springsteen cu un cover al piesei "Dancing in the Dark"

ASCULTĂ SMART RADIO | Lucy Dacus marchează aniversarea lui Bruce Springsteen cu un cover al piesei "Dancing in the Dark"

"La mulţi ani, The Boss (aşa cum mai este numit Springsteen, care, pe 23 septembrie, împlineşte 70 de ani) şi tatălui meu, cel mai mare fan Bruce pe care îl cunosc", a scris Dacus într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter.

În vârstă de 24 de ani, Lucy Dacus a lansat două albume foarte apreciate de critici, "No Burden" (2016) şi "Historian" (2018). În 2018, a format grupul boygenius cu Phoebe Bridgers şi Julien Baker.

Bruce Springsteen este compozitor, cântăreţ şi chitarist. Springsteen a devenit celebru în lumea întreagă datorită stilului său muzical, în care rock-ul este combinat cu influenţele pop, iar versurile romantice, cu sentimentele patriotice americane sau cu dragostea artistului pentru oraşul lui natal, New Jersey. Maniera lui foarte reuşită de a cânta despre problemele obişnuite din viaţa cotidiană a oamenilor i-a adus numeroase premii, printre care 18 Grammy şi un Oscar. Cele mai celebre albume ale lui Springsteen sunt "Born to Run" (1975) şi "Born in the USA" (1984). Springsteen a vândut peste 65 de milioane de albume în Statele Unite şi peste 120 de milioane în lumea întreagă.

Piesele lui Bruce Springsteen se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici