Ascultă SMART RADIO. Madonna, la al optulea concert anulat în turneul Madame X. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Madonna a ajuns la al optulea concert anulat în turneul Madame X, după ce a transmis fanilor din Lisabona că spectacolul la care au cumpărat bilete nu va avea loc, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlist.

453 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Madonna, la al optulea concert anulat în turneul Madame X. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Sursa FOTO: Profimedia Images

Artista a anulat spectacolul programat duminică la Lisabona cu numai două ore şi jumătate înaintea orei la care era programat concertul.

Fanii au primit un mesaj electronic prin care au putut citi că ”vă anunţăm cu regret că Madonna nu va fi în stare să apară pe scenă în această seară”.

Madonna şi-a cerut scuze printr-un mesaj publicat pe Instagram: “Mulţumiri, din nou, Lisabona! Îmi pare rău că trebuie să anulez spectacolul din această seară, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc!”.

”Ne vedem marţi”, a încheiat vedeta. La scurt timp, Madonna a publicat şi un videoclip în care îl roagă cu voce tremurătoare pe coregraful şi dansatorul francez Nicolas Huchard, cu care a colaborat pentru noul turneu, să spună rugăciunea în faţa colaboratorilor săi.

Potrivit britanicilor de la Independent, este vorba despre al optulea spectacol anulat în turneul Madame X. Până acum nu se ştie ce cauzează problemele de sănătate invocate de cântăreaţă.

În luna noiembrie, Madonna a anulat trei concerte programate la Boston invocând ”dureri copleşitoare”.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna, în vârstă de 60 de ani, este şi artista cu cele mai bune vânzări din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele lui Madonnei se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi ascultat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici