ASCULTĂ SMART RADIO | Moby, tatuaj uriaş cu „Drepturile animalelor”, pentru a marca 32 de ani de când este vegan

Moby şi-a tatuat pe braţe în litere uriaşe cuvintele „Drepturile animalelor”, pentru a marca aniversarea a mai bine de trei decenii de când este vegan, arată Smart Radio, care păstrează un rol special pentru piesele artistului în playlist.

90 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Moby, tatuaj uriaş cu „Drepturile animalelor”, pentru a marca 32 de ani de când este vegan

Moby, tatuaj uriaş cu „Drepturile animalelor”, pentru marca 32 de ani de când este vegan

Muzicianul şi producătorul de muzică electronică a ţinut să marcheze împlinirea a 32 de ani de când a ales stilul de viaţă vegan. În septembrie a arătat fanilor noul său tatuaj de pe gât, cu mesajul „Vegan For Life”.

Artistul a notat pe Instagram că „să îmi fac tatuajul a fost o chestie destul de sigură”, intenţia sa fiind să transmită mesajul „operei vieţii sale”. După mai puţin de două luni, Mobi a publicat o nouă fotografie în care apare cu mesajul „Animal Rights” (drepturile animalelor) tatuat în litere uriaşe pe braţe.

„Cum în noiembrie aniversez 32 de ani de când sunt vegan, m-am gândit să îmi fac un tatuaj (de fapt 12 tatuaje) pentru a sărbători”, a explicat marţi muzicianul.

Moby, pe numele real Richard Melville Hall, s-a născut pe 11 septembrie 1965, la New York. Este cunoscut pentru muzica electronică, stilul de viaţă vegan şi apărarea drepturilor animalelor. Moby a vândut peste 20 de milioane de albume. Recent, artistul s-a implicat într-un proiect aerospaţial, în urma căruia speră să devină primul cântăreţ care va ajunge în spaţiu.

Piesele artistului se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici