Ascultă SMART RADIO. Ozzy Osbourne şi-a anunţat o parte dintre concertele reprogramate, după ce a lansat recent o piesă

Cântăreţul de rock britanic Ozzy Osbourne, care, recent, şi-a lansat o piesă nouă, de pe primul său album din ultimii zece ani, a anunţat o parte dintre concertele reprogramate care vor fi incluse în No Mo Tours 2 în 2020, anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc pentru artist în playlist-ul său.

292 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Ozzy Osbourne şi-a anunţat o parte dintre concertele reprogramate, după ce a lansat recent o piesă

Ascultă SMART RADIO. Ozzy Osbourne şi-a anunţat o parte dintre concertele reprogramate, după ce a lansat recent o piesă

Ozzy Osbourne şi-a amânat de mai multe ori turneul european, dar a subliniat recent "că nu este pe moarte şi nici nu se retrage de pe scenă", deşi, de un an, starea sănătăţii sale este proastă. Osbourne a fost internat de mai multe ori pe parcursul ultimului an, după ce, în urma unei căzături, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe coloana vertebrală, apoi a suferit de pneumonie, complicaţii după o gripă şi o infecţie la o mână. Presa a ajuns să speculeze că acesta este pe moarte.

Concertele din segmentul european al No More Tours 2 au fost programate iniţial pentru anul acesta, apoi reprogramate pentru perioada ianuarie - martie 2020. Artistul a anunţat însă că are nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după problemele de sănătate pe care le-a avut.

Noile date pentru concerte au fost stabilite în perioada 23 octombrie - 7 decembrie 2020. În aceste concerte, Ozzy va fi însoţit de membrii trupei Judas Priest.

Recent, Ozzy a anunţat lansarea, la începutul anului 2020, a primului său album solo din ultimii aproape zece ani, "Ordinary Man". Anunţul a fost urmat de lansarea unei piese care va fi inclusă pe acest disc, "Under the Graveyard". Cel mai recent album solo al muzicianului, "Scream", a fost lansat în 2010.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music şi un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

Piesele lui Ozzy Osbourne se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici.

Taguri:
ozzy osbourne,
turneu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici