ASCULTĂ SMART RADIO | Rapperul Kanye West a anunţat că albumul „Jesus Is King” va fi lansat vineri

Rapperul american Kanye West a anunţat pe reţeaua de micro-blogging Twitter că albumul „Jesus Is King" va fi lansat vineri, după mai multe amânări, arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistului în playlist.

116 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Rapperul Kanye West a anunţat că albumul „Jesus Is King” va fi lansat vineri

Rapperul Kanye West a anunţat că albumul „Jesus Is King” va fi lansat vineri

Albumul "Jesus Is King" trebuia să fie lansat pe 27 septembrie, potrivit soţiei rapperului, starul de reality-show Kim Kardashian West. Ulterior, lansarea a fost amânată până pe 29 septembrie, dar nici acea dată nu a fost onorată din cauza unor evenimente la care rapperul a participat, alături de grupul muzical Sunday Service, potrivit Pitchfork.

Anul trecut, Kanye West a lansat albumele de studio "Ye" şi "Kids See Ghosts".

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Piesele interpretate de Kanye West se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici