Ashley Madison, controversatul site pentru persoane infidele, sursă de inspiraţie pentru un serial TV

Ashley Madison, un site pentru persoane infidele, care a generat un scandal uriaş în America de Nord, în urma dezvăluirii datelor personale ale utilizatorilor săi, reprezintă principala sursă de inspiraţie pentru un nou serial de televiziune ce va fi produs în curând la Hollywood, potrivit Reuters.

380 afișări
Imaginea articolului Ashley Madison, controversatul site pentru persoane infidele, sursă de inspiraţie pentru un serial TV

Ashley Madison,controversatul site pentru persoane infidele,sursă de inspiraţie pentru un serial TV

Chiar înainte ca informaţiile personale aferente unui număr impresionant de mare de internauţi, abonaţi ai site-ului Ashley Madison, să fie accesate în mod ilegal de un grup de piraţi cibernetici şi publicate apoi pe internet, proiectul unui serial TV inspirat din acest site destinat persoanelor căsătorite care caută o aventură sexuală începuse să circule în cercul producătorilor de la Hollywood.

Proiectul pentru un serial TV intitulat "Thank You Ashley Madison", despre o femeie care se conectează pe acest site, este prezentat în această perioadă mai multor posturi de televiziune de către OutEast Entertainment, o companie de producţie din Los Angeles, a dezvăluit, miercuri, Courtney Hazlett, vicepreşedintele departamentului de dezvoltare din cadrul acestei firme.

OutEst Entertainment a încheiat un contract în 2014 cu Avid Life Media, compania ce deţine site-ul Ashley Madison, pentru a putea să folosească numele acestuia într-un serial TV, cu speranţa de a-i determina pe unii dintre cei 37 de milioane de internauţi care şi-au creat conturi pe acest site să urmărească noul show TV.

Serialul se va concentra pe viaţa unei femei "care are o viziune diferită asupra a ceea ce înseamnă căsătoria în epoca modernă", a spus Courtney Hazlett. Ea a precizat că noua producţie se va înscrie în acelaşi registru cu un serial HBO, "Togetherness", care dă dovadă de o abordare realistă asupra vieţii unui cuplu căsătorit din zilele noastre.

Jennifer Kennedy, scenarista serialului "Justified", va scrie scenariul pentru noua producţie de televiziune, în colaborare cu Ian MacDonald.

Courtney Hazlett a refuzat să precizeze numele posturilor de televiziune cărora le-a fost prezentat proiectul acestui serial şi nici dacă OutEst Entertainment a încheiat un contract cu vreunul dintre acestea.

După ce un grup de piraţi cibernetici au accesat ilegal conturile internauţilor de pe site-ul Ashley Madison, publicând săptămâna trecută informaţii personale ale acestora - iar unele dintre ele au inclus adresele de e-mail ale unor oficiali guvernamentali americani -, atacul cibernetic a generat mai multe tentative de şantaj şi cel puţin două sinucideri, potrivit Poliţiei din Toronto.

Josh Duggar, un star de realiy-show şi susţinător al campaniilor ce promovează valorile familiale, participant la emisiunea "19 Kids and Counting", produsă de TLC, s-a văzut nevoit să îşi ceară scuze în mod public în faţa soţiei sale, după ce mai multe detalii despre contul pe care şi-l crease pe site-ul Ashley Madison au fost dezvăluite în urma acelui atac cibernetic. Apoi, în această săptămână, Josh Duggar s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

Avid Life Media, compania canadiană care deţine site-ul Ashley Madison, oferă o recompensă de 500.000 de dolari canadieni (377.000 de dolari americani) pentru orice informaţie care se va dovedi utilă în identificarea piraţilor cibernetici care au publicat online acele date confidenţiale.

Numeroase informaţii cu caracter personal din peste 33 de milioane de conturi au fost furate recent de pe site-ul Ashley Madison, care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a avea o aventură.

Ashley Madison este un serviciu online canadian destinat întâlnirilor între adulţi, ce funcţionează ca o platformă de socializare care se adresează utilizatorilor căsătoriţi sau care sunt deja angajaţi într-o relaţie stabilă dar care îşi doresc o aventură. Site-ul a fost lansat în anul 2001, iar numele său a fost creat prin alăturarea a două dintre cele mai populare prenume feminine din America de Nord ("Ashley" şi "Madison").

Potrivit specialiştilor, site-ul Ashley Madison are în 2015 o medie de peste 124 de milioane de accesări în fiecare lună şi ocupă locul al 18-lea în topul celor mai populare site-uri pentru adulţi din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici