Astronauţii SpaceX se pregătesc să revină pe Terra cu tot cu dinozaurul Tremor

  • Capsula SpaceX lansată la sfârşitul lunii mai se întoarce pe Pământ
  • Doug Hurley şi Bob Behnken, cei doi astronauţi, au avut grijă în aceste luni şi de Tremor Apatosaurus, un dinozaur din pluş
  • Jucăria aparţine fiilor celor doi astronauţi şi a fost trimisă cu ei în spaţiu
4789 afișări

 

Doug Hurley şi Bob Behnken, cei doi astronauţi de la bordul capsulei SpaceX, îşi anunţă din spaţiu întoarcerea acasă. Şi nu vin singuri, ci cu Tremor Apatosaurus, dinozaurul din pluş trimis o dată cu ei pe Staţia Spaţială Internaţională. Acesta face parte din colecţia de jucării a copiilor celor doi astronauţi.

Capsula la bordul căreia se află cei doi a fost lansată cu succes la sfârşitul lunii mai. Ei sunt aşteptaţi din nou pe Pământ duminică după-amiază.

„Cred că fiul meu şi fiul lui Doug sunt foarte încântaţi nu numai să-şi recupereze taţii, ci şi să-şi ia înapoi dinozaurul pe care l-au desemnat să meargă cu noi în această misiune istorică spre Staţia Spaţială Internaţională. Aşadar, pentru Jack şi Theo: Tremor Apatosaurus se va îndrepta în curând acasă. Alături de taţii lor. Vor trebui să se decidă pe care dintre noi îl preferă”, a spus astronautul Bob Behnken. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici