Astronautul Doug Hurley s-a lovit la cap în momentul întâlnirii cu colegii săi de pe Staţia Spaţială

  • Astronautul Doug Hurley s-a lovit la cap în momentul întâlnirii cu colegii săi de pe Staţia Spaţială
  • Colegii astronautului au fost îngrijoraţi după ce au văzut că Hurley se clatină serios
  • NASA încă nu a oferit informaţii privind urmările incidentului
  • La capătul unui zbor de 19 ore, astronauţii americani au ajuns ajung la bordul SSI
1314 afișări

Cum este să te loveşti la cap în imponderabilitate. E o întrebare la care poate răspunde Doug Hurley. Colegii astronautului au privit cu îngrijorare cum Hurley se clătina serios înainte să îşi reia locul în faţa camerei de filmare. Incidentul a avut loc chiar în momentul întâlnirii dintre cei doi astronauţi de pe naveta Crew Dragon şi colegii lor de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. 

Au fost comentatori care au crezut că Doug Hurley a transpirat şi a avut nevoie de un şerveţel, de fapt el se lovise la frunte chiar în momentul în care intra pe Staţia Spaţială Internaţională, iar momentul a fost surprins în transmisiunea directă. NASA încă nu a oferit informaţii privind gravitatea rănii. 

Behnken şi Hurley s-au alăturat la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale astronauţilor Chris Cassidy, din Statele Unite şi ruşilor Anatoli Ivanişin şi Ivan Vagner.  Misiunea celor doi în spaţiu încă nu are stabilită o dată finală, dar nu ar trebui să dureze mai mult de patru luni, cât vor rezista panourile solare ale capsulei Crew Dragon în spaţiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici