Atelier de creaţie florală la Muzeul Antipa din Bucureşti

Maeştrii florari de la ateliere "Splendor" vor susţine sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, demonstraţii şi cursuri de aranjamente florale speciale şi coroniţe pentru Sărbătoarea Floriilor şi Paşte, în cadrul unui eveniment organizat de Muzeul de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Capitală.

265 afișări
Imaginea articolului Atelier de creaţie florală la Muzeul Antipa din Bucureşti

Atelier de creaţie florală, pe 20 aprilie, la Muzeul Antipa din Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Atelierul provoacă familiile cu copii, să experimenteze arta designului şi a practicilor hand-made. Vă aşteptăm să vă surprindeţi musafirii realizând, cu familia, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu părinţii sau bunicii, fericit completată de realizarea unor decoraţiuni, va ajuta copiii să devină creativi, îndemânatici şi să înveţe, încă din copilărie, semnificaţiile şi obiceiurile acestor sărbători.

Meşterii florari vin cu tehnici de design floral, iar cei de la Antipa se pregătesc să spună legende despre flori şi unele dintre tradiţiile locurilor unde au crescut

Preţul participării este de 150 lei pentru familie formată din părinţi sau bunici şi un copil; 200 lei pentru o familie formată din părinţi sau bbunici cu doi copii; 100 lei pentru un părinte sau bunic(ă) şi un copil şi 110 lei pentru un părinte/ bunic(ă) şi doi copii aranjamentele florale realizate rămân participantilor în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării "buchetului"sau coroniţei.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 14 locuri, informaţii suplimentare în acest sens aflându-se pe site-ul www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici