Atentatele din Bruxelles: Celebrităţile îşi exprimă furia şi deznădejdea pe reţelele de socializare

Actori, cântăreţi şi staruri de pe Broadway, printre care Miley Cyrus şi Reese Witherspoon au reacţionat pe reţelele de socializare pentru a-şi împărtăşi furia după atacurile teroriste de marţi din capitala Belgiei, potrivit Los Angeles Times.

587 afișări
Imaginea articolului Atentatele din Bruxelles: Celebrităţile îşi exprimă furia şi deznădejdea pe reţelele de socializare

Atentatele din Bruxelles: Celebrităţile îşi exprimă furia şi deznădejdea pe reţelele de socializare

La aeroportul Zaventem din Bruxelles s-au înregistrat marţi două explozii, o a treia bombă fiind amplasată la metrou, în staţia Maelbeek, atacurile soldându-se cu peste 30 de morţi şi în jur de 200 de răniţi. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles.

Pe măsură ce informaţiile despre atacuri invadau internetul, un val de mesaje împăciuitoare, de apeluri la dragoste şi solidaritate au răsunat pe Twitter sub hashtag-uri dramatice în care se resimte rezonanţa disperării, precum #PrayForBrussels #PrayForPeace #PrayForUsAll.

Sub aceleaşi hashtag-uri percutante, celebrităţile de la Hollywood au exprimat durere şi furie în faţa tragediei de pe tărâm european. Actori, cântăreţi şi staruri de pe Broadway au transmis mesaje ce pledează pentru pace.

Miley Cyrus, de pildă, a publicat un mesaj pe contul său de Twitter în care spune că "inima ei este alături de cei din Bruxelles". "Azi inima mi s-a frânt. Când se vor sfârşi toate nenorocirile şi va domni iubirea între oameni? Asta nu-i lumea pe care vreau să trăiesc. Nimic pe lume nu ar trebui să conteze decât să dăruieşti altora iubire. Asta-i tot ce ne trebuie. Mai multă iubire, mai puţin rău!", a adăugat cântăreaţa pop.

"Terorismul este înfricoşător, nu funcţionează în logica lumii ăsteia. Dalai Lama spunea că iubirea şi compasiunea sunt necesităţi, nu chestiuni ce ţin de lux. Fără sentimentele astea, umanitatea nu poate supravieţui. Lumea cade în genunchi în faţa atrocităţilor comise de terorism", a scris pe Twitter Khloe Kardashian, adăugând hashtag-urile sub care au rulat mesajele de după atentatele de marţi, #PrayForBrussels #PrayForPeace şi #PrayForUsAll.

Actriţa Reese Witherspoon a transmit marţi pe Twitter că "sufletul ei este alături de toţi oamenii din Bruxelles".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici