ATENŢIE la insecte uriaşe şi avioane: DRUMUL cu cele mai neobişnuite semne de circulaţie - FOTO

Un drum în pantă din Alaska reuşeşte să stârnească zâmbetele şoferilor prin semnele inedite de circulaţie, dintre care unele avertizează în privinţa unor ţânţari uriaşi cărând o pradă umană, precum şi în privinţa unor avalanşe de nuci de cocos.

2134 afișări
Imaginea articolului ATENŢIE la insecte uriaşe şi avioane: DRUMUL cu cele mai neobişnuite semne de circulaţie - FOTO

ATENŢIE la insecte uriaşe şi avioane: DRUMUL cu cele mai neobişnuite semne de circulaţie - FOTO (Imagine: cnn.com)

Drumul, nu mai lung de 1,5 kilometri şi cu un cost de aproximativ un milion de dolari, urcă spre vârful Muntelui Sugarloaf şi duce spre Hotelul Grande Denali, care s-a deschis în 2002, potrivit cnn.com.

Instalate în etape, de-a lungul a patru sau cinci ani, indicatoarele au fost gândite de Dennis Brandon, consultant de marketing pentru hotelul Grande Denali.

"Colecţia s-a mărit de la an la an", spune Merrill. "Ideile (pentru indicatoare) apar acum de la oameni diferiţi".

Mai degrabă o colecţie de afaceri decât un orăşel, Denali (cunoscut şi drept "Canionul" sau Glitter Gulch), se află la mai puţin de 3 kilometri de parcul naţional Denali, care oferă unele dintre cele mai mari posibilităţi de observare a vieţii sălbatice. Parcul - şi rezervaţia naturală - este casă pentru 35 de specii de mamifere, inclusiv urşi grizzly, elani, oi Dall şi caribou, şi 169 de specii de păsări.

În ceea ce priveşte scopul semnelor de circulaţie, Merrill spune că sunt făcute doar ca să genereze voie bună: "Bănuiesc că sunt şi un fel de a distrage atenţia oamenilor de la marginea drumului unde sunt stânci. Sunt destul de sigur că nu am terminat cu semnele. Fiţi pe fază ca să vedeţi ce mai punem la cale".

Printre indicatoarele inedite de circulaţie se numără şi avertismentele privind aeronave, elani care se pot aventura în preajma maşinii, nuci de cocos căzătoare şi curbe imposibile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici