Aterizare cu emoţii. Pilotul unei aeronave „se răzgândeşte” în ultima clipă | VIDEO

O aeronavă British Airways a avut probleme la aterizarea pe aeroportul Heathrow, din cauza vântului prea puternic. Marea Britanie şi Irlanda au fost lovite de furtuna „Erik”, transmite The Guardian.

1996 afișări
Imaginea articolului Aterizare cu emoţii. Pilotul unei aeronave „se răzgândeşte” în ultima clipă | VIDEO

Într-o filmare publicată pe reţelele de socializare, se poate vedea momentul în care un avion al companiei British Airways se confruntă cu dificultăţi la aterizare. Aeronava nu poate ateriza pe aeroportul Heathrow, din Londra, din cauza vântului prea puternic, astfel că pilotul abandonează rapid procedurile şi decolează din nou.

Marea Britanie a fost lovită în acest weekend de furtuna „Erik”, aceasta înregistrând viteze ale vântului de peste 100 de kilometri la oră şi ploi abundente în majoritatea regiunilor din Regatul Unit. Coasta Galeză, regiunea Cornwall, dar şi partea de Sud a Angliei au înregistrat rafalele ale vântului de peste 50 de kilometri la oră. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici