Atitudine de învingător. Un copil bolnav, internat în spital, cu bandaje şi în pamperşi, refuză să fie trist. Video viral

  • Adulţii au întotdeauna ceva de învăţat de la copii.
  • Cei mici par să ştie cel mai bine cum să reacţioneze la momentele mai puţin uşoare sau bune din viaţă: nu te îngrijora, trăieşte în prezent şi cu atitudine pozitivă.
  • Miguel, un băieţel de circa doi ani, din Brazilia cântă şi dansează deşi abia fusese internat în spital, într-un clip viral pe Twitter.
10850 afișări
Imaginea articolului Atitudine de învingător. Un copil bolnav, internat în spital, cu bandaje şi în pamperşi, refuză să fie trist. Video viral

Captură videp Good News Correspondent/Twitter

Deşi spitalele sunt în general, pentru mulţi oameni, locuri reci, intimidante sau care activează frici şi vechi traume, un băieţel rămâne pozitiv deşi are bandaje şi dureri.
 
Internat pentru gastroenterită, Miguel foloseşte linguriţa pe post de microfon, dansează în pătuţul său de spital şi cântă din toată inima, entuziast şi vesel, pe melodia de la televizor. Internauţii au apreciat energia bună transmisă de către copil.
 
Micuţul s-a recuperat şi a fost externat, se arată în descrierea filmuleţului postat pe Twitter. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici