Autocarul grupului american Lady Antebellum a fost cuprins de flăcări pe o autostradă din Texas - VIDEO

Autocarul de turneu al grupului Lady Antebellum, în care se afla solista principală a acestei formaţii americane de country-pop, a fost distrus într-un incendiu violent care a izbucnit în timp ce rula pe o autostradă din statul american Texas.

105 afișări
Imaginea articolului Autocarul grupului american Lady Antebellum a fost cuprins de flăcări pe o autostradă din Texas - VIDEO

Autocarul grupului american Lady Antebellum a fost cuprins de flăcări pe o autostradă din Texas

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poliţia din Garland, o suburbie a oraşului Dallas, spre care se îndrepta formaţia Lady Antebellum, a precizat că incendiul s-a produs pe autostrada Interstate 30.

Solista grupului, Hillary Scott, a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a dezvăluit faptul că se afla în acel autocar alături de soţul ei şi de managerul grupului în momentul în care una dintre roţile vehiculului a explodat. Şoferul a oprit imediat, înainte ca flăcările să cuprindă autocarul.

"Autocarul nostru a fost cuprins de flăcări şi am fost nevoiţi să îl evacuăm foarte repede. Din fericire, suntem cu toţii sănătoşi şi în siguranţă", a scris artista americană.

Ceilalţi doi membri ai grupului Lady Antebellum nu se aflau la bordul autocarului.

Lady Antebellum este nominalizată la categoria "cel mai bun grup vocal" la cea de-a 50-a ediţie a galei Academy of Country Music Awards, care va avea loc duminică, în oraşul Arlington din statul Texas.

Lady Antebellum este o formaţie americană de muzică country cu influenţe pop, înfiinţată în oraşul Nashville, din statul american Tennessee, în anul 2006. Grupul este alcătuit din Hillary Scott (voce), Charles Kelley (chitară, voce) şi Dave Haywood (chitară, pian, voce). Grupul a lansat şase albume de studio care s-au vândut în peste 10 milioane de copii în Statele Unite, iar single-urile sale - dintre care cele mai cunoscute sunt "Need You Now" şi "Just a Kiss" - s-au vândut în 12,5 milioane de copii digitale. Lady Antebellum a câştigat şapte premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici