Autopsia lui Bobbi Kristina Brown a oferit puţine răspunsuri despre circumstanţele morţii sale

Autopsia efectuată luni pe trupul neînsufleţit al lui Bobbi Kristina Brown nu a dus la descoperirea unor răni semnificative şi nici la identificarea cauzei decesului fiicei cântăreţei americane Whitney Houston, care a murit duminică, după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în ianuarie.

812 afișări
Imaginea articolului Autopsia lui Bobbi Kristina Brown a oferit puţine răspunsuri despre circumstanţele morţii sale

Bobbi Kristina Brown (Imagine: Hepta)

Reprezentanţii Biroului de Medicină Legală din Fulton County, o regiune din statul Georgia, au spus că vedeta americană, care a murit la vârsta de 22 de ani, nu prezentase anterior nicio afecţiune cunoscută care să fi contribuit la decesul ei, informează Reuters.

Autorităţile americane au precizat, de asemenea, că au depus o cerere în justiţie pentru a obţine mai multe informaţii despre modul în care a murit Bobbi Kristina şi că vor realiza o serie de teste suplimentare care vor dura câteva săptămâni.

Bobbi Kristina, singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a murit într-un centru de îngrijiri paliative din Atlanta, în care a fost internată în luna iunie de membrii familiei sale. Ea a murit la şase luni după un incident rămas deocamdată fără o explicaţie oficială, în urma căruia a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă, în reşedinţa ei dintr-o suburbie a oraşului Atlanta.

"Krissy a fost şi este un înger. Sunt complet amorţit în acest moment", a spus Bobby Brown, în prima lui declaraţie publică despre moartea fiicei sale.

"Familia mea trebuie să găsească o cale pentru a putea să trăiască, însă ea va fi întotdeauna prezentă în spiritul şi gândurile noastre. Pierderea pe care am suferit-o este inimaginabilă. Mulţumim tuturor acelora care s-au rugat pentru Krissy şi familia noastră în această perioadă în care o plângem pe fiica noastră", a adăugat rapperul american, a cărui declaraţie a fost dată publicităţii de avocatul său.

Medicii legişti americani consideră că aflarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat cu Bobbi Kristina în luna ianuarie va reprezenta o veritabilă "provocare", prin prisma intervalului de timp care a trecut de la accidentul suferit în cadă şi decesul acesteia. Bobbi Kristina a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă de către iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cuplului, pe 31 ianuarie.

Bobbi Kristina Brown a moştenit averea mamei sale.

Nick Gordon a fost acuzat într-un proces de 10 milioane de dolari, iniţiat la sfârşitul lunii iunie, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă.

Site-ul Entertainment Tonight, citând surse apropiate de familia Houston, a anunţat luni că o ceremonie funerară în memoria lui Bobbi Kristina va avea loc în Atlanta, în această săptămână. Acelaşi site afirmă că trupul ei neînsufleţit va fi transportat la New Jersey şi va fi înmormântat alături de mama ei.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreaţă aspirantă şi a început să cânte alături de mama ei celebră încă din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". În 2003, Bobbi Kristina şi mama ei au înregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Crăciun.

Tatăl ei este Bobby Brown, un artist rap şi R&B recompensat cu Grammy, care şi-a început cariera în calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston şi Bobby Brown au avut o căsnicie turbulentă, marcată de numeroase internări în clinici de dezintoxicare. Cei doi artişti au divorţat în momentul în care fiica lor avea vârsta de 14 ani. Whitney Houston a spus că mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a încheiat în 2007, a fost "alimentat de droguri şi alcool".

Relaţia lor turbulentă şi comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg într-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".

După moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizată de două ori, din cauza unor crize de anxietate.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe. În acelaşi an, Bobbi Kristina a avut o apariţie în calitate de invitat special în "For Better or Worse", un serial TV despre viaţa cuplurilor căsătorite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici