Autorităţile americane i-au luat copiii lui Charlie Sheen

Actorul american Charlie Sheen, al cărui comportament turbulent face deliciul presei în ultima vreme, a anunţat, miercuri, pe un post TV că poliţia i-a luat copiii gemeni pe care îi are cu Brooke Mueller, la cererea acesteia, cu care se află în proces de divorţ.

64 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane i-au luat copiii lui Charlie Sheen

Autorităţile americane i-au luat copiii lui Charlie Sheen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 45 de ani a declarat pentru postul NBC că gemenii săi în vârstă de doi ani, Max şi Bob, i-au fost luaţi de poliţia din Los Angeles, în timpul nopţii.

"Le-am spus (copiilor, n.r.) «Vă iubesc. Nu-mi spuneţi la revedere, ci pe mai târziu». Şi sper că va fi foarte curând", a spus actorul.

Potrivit presei americane, mama gemenilor, Brooke Mueller - care are, ca şi Charlie Sheen, probleme cu drogurile -, a cerut intervenţia autorităţilor, pentru că era îngrijorată pentru copii.

"La ora la care vă vorbesc, nu ştiu unde sunt copiii mei, dar sunt calmă", a spus aceasta. "Problema este să mă concentrez şi să ştiu ce trebuie să fac pentru a-i aduce pe aceşti doi minunaţi băieţei în casa în care merită să crească", a mai spus aceasta.

Potrivit declaraţiei sub jurământ dată de Brooke Mueller, în urma căreia autorităţile au intervenit - a cărei copie a fost obţinută de site-ul TMZ.com -, Charlie Sheen a ameninţat-o cu moartea pe viitoarea fostă lui soţie.

Mueller a menţionat şi comportamentul petrecăreţ al lui Charlie Sheen, care a recunoscut în recentele sale interviuri că a consumat regulat droguri.

Actorul a declarat că modul său de viaţă nu îl împiedică să aibă grijă aşa cum trebuie de copiii săi. "Au parte de dragostea, înţelegerea, sprijinul, atenţia pe cere le doreşte orice copil", a spus acesta.

Charlie Sheen, un obişnuit al scandalurilor de la Hollywood, se află din nou în centrul unei polemici, de câteva zile, după ce i-a adresat câteva cuvinte dure, considerate antisemite, producătorului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", în care joacă rolul principal.

Aceste "atacuri" verbale din partea actorului au determinat studiourile Warner şi postul de televiziune CBS să întrerupă prematur filmările pentru noul sezon al serialului. De atunci, Charlie Sheen nu ratează nicio ocazie de a lansa diverse invective la adresa foştilor săi angajatori.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai de succes serial de comedie pentru CBS, aducând venituri considerabile şi producătorilor - Warner Bros. Television. Însă, în mare parte a anului trecut, Charlie Sheen a fost implicat într-o serie de incidente legate de consumul de alcool, iar în august a recunoscut că şi-a lovit soţia, cu care se află în prezent în proces de divorţ.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller, care s-au căsătorit pe 30 mai 2008, s-au despărţit după o ceartă furtunoasă pe 25 decembrie 2009, iar divorţul lor va fi pronunţat în mai, anul acesta.

În afară de gemenii Bob şi Max, Sheen mai are două fete cu o altă fostă soţie, Denise Richards, de care a divorţat în 2006, dar şi o fiică, Cassandra Jade Estevez, cu o fostă iubită, Paula Profit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici