Avea TOTUL, dar a ajuns într-o situaţie DISPERATĂ. Internaţionalul care şi-a pierdut averea "dintr-un foc": "Parcă e din ce în ce mai rău" | FOTO

Wilson Oruma, în vârstă 42 de ani, trece prin momente de cumpănă. Retras din fotbalul profesionist în 2010, fostul internaţional nigerian, mijlocaş al lui Marseille, şi-a pierdut toţi banii câştigaţi în fotbal. Acum trăieşte în condiţii modeste, iar de curând a ajuns la spital din cauza stării precare de sănătate.

1752 afișări
Imaginea articolului Avea TOTUL, dar a ajuns într-o situaţie DISPERATĂ. Internaţionalul care şi-a pierdut averea "dintr-un foc": "Parcă e din ce în ce mai rău" | FOTO

Avea TOTUL, dar a ajuns într-o situaţie DISPERATĂ. Internaţionalul care şi-a pierdut averea "dintr-un foc": "Parcă e din ce în ce mai rău" | FOTO

Presa din Nigeria, notează că Oruma nu a trecut nici acum, la şapte ani distanţă, peste momentul petrecut în 2012, când a fost escrocat şi a pierdut "dintr-un foc" toţi banii câştigaţi de-a lungul carierei de fotbalist:

"Recent, Oruma a suferit o nouă cădere majoră. Dărâmat psihic, Oruma a fost surprins într-un spital dărăpănat, fiind în mod evident dezorientat", notează publicaţia Vanguard.

La sfârşitul anului 2012, Oruma a fost convins de pastorul său să investească trei milioane de euro într-o afacere cu petrol care s-a dovedit o înşelătorie a unor oameni de afaceri falşi, iar fostul internaţional nigerian a pierdut toţi banii.

Unul dintre prietenii săi apropiaţi, Emakpor Dibofun, dezvăluia acum şapte luni pentru publicaţia nigeriană Complete Sports că fostul fotbalist nu şi-a revenit nici acum pe plan psihic după ce a fost păcălit.

”Wilson Oruma nu şi-a revenit nici acum din punct de vedere emoţional după ce a fost păcălit. A fost în mai multe centre, căutând soluţii, dar parcă e din ce în ce mai rău”, spunea Dibofun.

Citeşte continuarea articolului în prosposport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici