Averea creatoarei de modă L'Wren Scott, estimată la 9 milioane de dolari, moştenită de Mick Jagger

Creatoarea de modă L'Wren Scott, care s-a sinucis pe 17 martie, i-a lăsat partenerului ei de viaţă, rockerul britanic Mick Jagger, întreaga sa avere, estimată la 9 milioane de dolari.

226 afișări
Imaginea articolului Averea creatoarei de modă L'Wren Scott, estimată la 9 milioane de dolari, moştenită de Mick Jagger

Mick Jagger si L'Wren Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

L'Wren Scott s-a sinucis la vârsta de 49 de ani la New York şi, potrivit unor documente oficiale publicate în The New York Post, l-a desemnat ca moştenitor al averii sale pe partenerul ei de viaţă din ultimii 13 ani, Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, informează contactmusic.com.

În testamentul ei, creatoarea de modă a menţionat: "Îi las toate bijuteriile, hainele, obiectele de mobilier, automobilele şi alte bunuri de natură personală, alături de acţiuni şi alte proprietăţi, dacă nu există dispoziţii contrare în acest testament, lui Michael Philip Jagger".

"Toate celelalte bunuri şi reşedinţa mea i le las moştenire lui Michael Philip Jagger", se afirmă în acelaşi testament.

"Dacă testamentul nu stipulează altfel, am omis intenţionat să fac precizări despre oricare dintre celelalte rude care vor fi în viaţă în momentul morţii mele", a adăugat creatoarea de modă, care nu le-a inclus în testament pe singurele ei rude în viaţă, fratele ei Randy Bambrough şi sora ei Jan Bambrough Shane.

"Nu am fost niciodată căsătorită. Nu am copii", a precizat L'Wren Scott.

Documentul indică faptul că averea ei de 9 milioane de dolari include apartamentul din Manhattan - estimat la 8 milioane de dolari - în care L'Wrenn Scott s-a sinucis şi 1 milion de dolari constând în "bunuri personale tangibile şi diverse alte posesiuni".

O ceremonie funerară privată a fost organizată pentru L'Wren Scott marţi, la Los Angeles, iar trupul ei neînsufleţit a fost incinerat.

L'Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, s-a sinucis pe 17 martie, spânzurându-se în apartamentul ei de lux din New York. Fost manechin profesionist, L'Wren Scott, care nu a lăsat în urmă niciun bilet pentru a-şi explica gestul, avea o relaţie cu Mick Jagger din anul 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici