Avertismentul lui Harry şi Meghan către presă. Ce riscă paparazzi ascunşi în tufişuri

Ajuns în Canada pentru a i se alătura soţia sale, Meghan, prinţul Harry spera la un nou început, departe de ochii indiscreţi ai presei britanice. Cuplul a fost, însă, asaltat de fotografi, iar ducii de Sussex au emis marţi un avertisment legal, potrivit avocaţilor celor doi, a relatat CNN.

3507 afișări
Imaginea articolului Avertismentul lui Harry şi Meghan către presă. Ce riscă paparazzi ascunşi în tufişuri

Sursa: Profimedia Images

Prinţul Harry a aterizat luni seară pe aeroportul Victoria, din Vancouver, de unde a pornit într-un SUV către soţia Meghan Markle şi fiul lor, Archie. Momentul a fost înregistrat de Sky News şi îl înfăţişează pe Harry coborând din avion şi urcând în maşina care îl aştepta, a relatat CNN.
 
Cuplul va petrece cea mai mare parte a timpului în Canada, însă va avea în continuare o locuinţă lângă Castelul Windsor, din Anglia. Mutarea face parte din planul ducilor de Sussex de a duce o viaţă mai liniştită, departe de presa tabloidă care le-a afectat familia în trecut.
 
În acest sens, avocaţii celor doi au emis un avertisment legal presei din Marea Britanie, cu privire la fotografiile realizate de paparazzi, cu atât mai mult cu cât BBC şi Sky News au relatat că imaginile au fost făcute de „spioni” ascunşi în tufişuri. Anul trecut, prinţul Harry a acceptat „daune substanţiale” şi scuze din partea unei agenţii care a folosit un elicopter pentru a îi fotografia locuinţa, iar situaţia actuală probabil că ar putea fi rezolvată în acelaşi mod.
 
Relaţia lui Harry cu presa nu a fost una bună nici în trecut, când moartea mamei sale, prinţesa Diana, strâns legată de o cursă pentru a evita paparazzii, i-a marcat copilăria. Diana a murit în Paris, în urma unui accident de maşină, în timp ce era urmărită de fotografi.
 
Palatul Buckingham a declarat marţi că nu va face comentarii cu privire la viaţa privată a ducilor de Sussex, după ce oficialii au anunţat sâmbătă că Harry şi Meghan vor renunţa la finanţarea publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici