Avion din Arabia Saudită, întors din drum după ce o mamă şi-a dat seama că a uitat ceva foarte valoros la aeroport | VIDEO

Un avion cu destinaţia Malaezia a fost nevoit să se întoarcă în Arabia Saudită după ce un pasager a realizat că şi-a uitat copilul la poarta de îmbarcare, relatează The Guardian.

8729 afișări
Imaginea articolului Avion din Arabia Saudită, întors din drum după ce o mamă şi-a dat seama că a uitat ceva foarte valoros la aeroport | VIDEO

Un avion din Arabia Saudită s-a întors din drum pentru că o mamă şi-a uitat copilul la aeroport

Pilotul avionului a luat decizia neobişnuită la scurt timp după decolare, după ce pasagerul le-a spus însoţitorilor de zbor că şi-a uitat bebeluşul la aeroport.

O filmare cu pilotul în timp ce vorbeşte cu personalul de la controlul traficului aerian a fost postată online, pilotul cerând permisiunea pentru a se întoarce la aeroportul King Abdulaziz.

„Dumnezeu să ne păzească. Putem să ne întoarcem?”, întreabă acesta. Incidentul, aparent primul pentru controlori, i-a lăsat interzişi, iar aceştia pot fi auziţi întrebându-i pe alţii cum să procedeze.

„Zborul cere permisiunea de întoarcere”, spune pilotul. „Un pasager şi-a uitat copilul în zona de îmbarcare”, adaugă acesta.

Pilotul a fost nevoie să repete de nenumărate ori explicaţia. „După cum v-am spus, un pasager şi-a uitat copilul pe terminal şi refuză să continue călătoria”, spune bărbatul.

După o scurtă pauză, avionul a primit permisiunea să se întoarcă. „OK, puteţi să vă întoarceţi”, au spus controlorii. „Este o situaţie total neobişnuită pentru noi”, au adăugat aceştia.

Este destul de rar pentru avioane să se întoarcă sau să îşi schimbe ruta în timpul zborului. De obicei, astfel de decizii sunt luate pe baza unor motive tehnice sau stări de sănătate a pasagerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici