Avril Lavigne a divorţat

Divorţul cântăreţei Avril Lavigne de rockerul Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41, a fost finalizat marţi, informează contactmusic.com.

69 afișări
Imaginea articolului Avril Lavigne a divorţat

Avril Lavigne a divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avril Lavigne şi Deryck Whibley s-au căsătorit în iulie 2006, iar cântăreaţa canadiană a iniţiat procesul de separare legală în octombrie 2009.

Potrivit unor documente oficiale obţinute de site-ul TMZ.com, înainte de a se căsători, cei doi foşti parteneri de viaţă au semnat un contract prenupţial, potrivit căruia averea cuplului va fi împărţită în mod egal între cei doi muzicieni, în cazul unui divorţ.

În urma hotărârii de marţi, Avril Lavigne va păstra locuinţa din Beverly Hills, instrumentele muzicale, colecţia de versuri şi cântece a cuplului, dar şi un automobil Volvo şi diverse bijuterii, articole vestimentare şi opere de artă.

Deryck Whibley va rămâne în posesia colecţiei de chitare a cuplului, a unui catalog muzical şi a mai multor cărţi, bijuterii şi obiecte de artă.

Potrivit contractului prenupţial, niciuna dintre părţi nu va avea dreptul să solicite plata unei pensii alimentare.

De la separarea ei oficială de Deryck Whibley, presa americană a afirmat că Avril Lavigne ar fi avut o relaţie cu actorul Wilmer Valderrama şi o alta cu Brandon Davis, fiul unui magnat din industria petrolului.

Avril Lavigne are, din februarie 2010, o relaţie cu Brody Jenner, starul serialului "The Hills", potrivit colegei acestuia de platou, actriţa Audrina Patridge.

Avril Lavigne, care s-a născut în Napanee (Ontario, Canada), a debutat în 2002 cu albumul "Let Go", care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Ea a devenit celebră pentru piese precum "Complicated" şi "Sk8er Boi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici