Bancomatul viitorului: Cum ne vom putea ridica banii fără a folosi niciun fel de card - VIDEO

Bancomatul viitorului foloseşte un scanner pentru a-ţi citi ochii şi îţi dă banii ceruţi, fără card. Toată operaţiunea este posibilă printr-o simplă aplicaţie.

6326 afișări
Imaginea articolului  Bancomatul viitorului: Cum ne vom putea ridica banii fără a folosi niciun fel de card - VIDEO

Bancomatul viitorului ne va da banii fără card

Bancomatul viitorului, prezentat la CES 2016, nu are niciun buton, dar este foarte facil de folosit.
 
Cel care doreşte să retragă bani trebuie doar să îşi folosească smartphone-ul pe care şi-a instalat aplicaţia băncii, să selecteze suma pe care vrea să o retragă din cont şi apoi trebuie să se uite la senzor. Bancomatul are un scanner retinal.
 
Specialiştii explică faptul că într-un viitor apropiat va deveni o obişnuinţă, acesta fiind deja instalat pe telefoane, un exemplu fiind Microsoft Lumia 950. 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici