Barack Obama, deranjat din nou de o muscă în timpul unui discurs - VIDEO

Preşedintele american Barack Obama a fost din nou deranjat, joi, de o muscă ce i-a aterizat pe faţă în momentul în care prezenta la Casa Albă nominalizările sale pentru două funcţii din domeniul financiar, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

243 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, deranjat din nou de o muscă în timpul unui discurs - VIDEO

Barack Obama, deranjat din nou de o muscă în timpul unui discurs

Obama a fost vizibil deranjat de musca care zbura în faţa ochilor săi. Preşedintele american, reales pentru cel de-al doilea mandat prezidenţial, a încercat să alunge musca, însă fără succes.

"Individul acesta (musca) asta mă deranjează", a spus la un moment dat Obama, fiind iritat de insecta care nu-l lăsa să-şi termine discursul.

Un caz asemănător a avut loc în iunie 2010, când o muscă care a aterizat pe faţa lui Obama, în timp ce acesta vorbea despre sistemul de sănătate, într-una din sălile de la Casa Albă.

Obama a avut grijă să nu omoare insecta, pentru a nu fi criticat din nou de militanţii pentru apărarea drepturilor animalelor. În 2009, el a reuşit să omoare din zbor o muscă, în timpul unui interviu acordat postului de televiziune CNBC, provocând nemulţumirea organizaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

"Avem compasiune chiar şi pentru cele mai curioase, cele mai mici vieţuitoare", a declarat în 2009 purtătorul de cuvânt al PETA, Bruce Friedrich.

Atunci PETA a trimis la Casa Albă un dispozitiv care prinde muştele şi permite eliberarea ulterioară a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici