Barack Obama dezvăluie melodiile sale preferate de Crăciun

Barack Obama a dezvăluit melodiile care îi inspiră o stare de spirit festiv prin publicarea listei de cântece de Crăciun, relatează BBC.

2196 afișări
Imaginea articolului Barack Obama dezvăluie melodiile sale preferate de Crăciun

Barack Obama dezvăluie melodiile sale preferate de Crăciun (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Alegerea sa de top este "O Tannenbaum", un cântec german bazat pe muzica populară tradiţională, care se traduce ca "O Christmas Tree".

Prima Doamnă, Michelle Obama, a contribuit la completarea listei, în topul preferinţelor ei aflându-se deja celebrul cântec al Mariei Carey "All I want for Christmas is you", relatează în pagina electronică BBC

Child Destiny, The Jackson 5 şi Stevie Wonder se numără printre preferaţii cuplului prezidenţial în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Versiunea lui Frank Sinatra şi al său "The First Noel" este prezentă pe listă, la fel cum este "Little Boy Drummer" cântat de Whitney Houston.

Aceasta nu este prima dată când preşedintele Obama a dat publicităţii melodiile sale preferate pe serviciu de streaming Spotify.

Doamna Obama a propus, de asemenea, o listă pentru a marca Ziua Internaţională a fetei.

Vicepreşedintele Joe Biden şi soţia sa au alcătuit şi ei o listă cu melodiile preferate pe care le ascultă în preajma Crăciunului.

Lista Preşedintelui Obama: 

O Tannenbaum - Vince Guaraldi Trio (from A Charlie Brown Christmas)

Let it Snow - Boyz II Men

All I Want for Christmas is You - Mariah Carey

Santa Claus is Coming To Town - The Jackson 5

8 Days of Christmas - Destiny's Child

Someday at Christmas - Stevie Wonder

The Christmas Song - Nat King Cole

Silent Night - Ledisi

Do You Hear What I Hear - Yolanda Adams

Away in a Manger - Kenny Burrell

Santa Baby - Eartha Kitt

The First Noel - Frank Sinatra

Have Yourself a Merry Little Christmas - Luther Vandross

Little Drummer Boy - Whitney Houston

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici