Bărbat de 77 de ani, escrocat de proaspăta soţie de 26 de ani de care familia lui nu ştia

O tânără de 26 de ani, proaspăt căsătorită cu un bărbat de 77 de ani, este acuzată că a încercat să scoată aproape 1 milion de dolari din contul soţului.

26271 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 77 de ani, escrocat de proaspăta soţie de 26 de ani de care familia lui nu ştia

Bărbat de 77 de ani, escrocat de proaspăta soţie de 26 de ani de care familia lui nu ştia

Lin Helena Halfon a fost arestată pe Tampa International Airport. Tânăra este acuzată de spălare de bani, fraudă organizată şi exploatarea unei persoane în vârstă, potrivit The Tampa Bay Times.

Halfon a mers la filiala unei instituţii financiare şi a încercat să scoată sume mari de bani cu cecuri. Ea le-a spus angajaţilor că doreşte să cumpere, împreună cu soţul ei, un iaht. Angajaţii Amscot sunt cei care au alertat autorităţile.  

Victima este Richard Rappaport, un om de afaceri. El a declarat că nu doreşte ca femeia să fie deportată în ţara natală, Israel. Totuşi, bărbatul a recunoscut în faţa anchetatorilor că a fost victima unei fraude.

Halfon şi Rappaport s-au căsătorit în luna august a acestui an în Sarasota. Fiica bărbatului, Dayna Titus, a declarat că familia acestuia nu a ştiut despre acest mariaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici