Bărbatul cu cele mai multe mariaje din Marea Britanie a anulat cea de-a noua căsătorie, cu o femeie mai tânără cu 41 de ani. Care a fost motivul

Bărbatul care a avut cele mai multe mariaje din Marea Britanie a anulat planurile de căsătorie cu cea de-a noua soţie, dintr-un motiv surprinzător, relatează The Mirror.

366 afișări
Imaginea articolului Bărbatul cu cele mai multe mariaje din Marea Britanie a anulat cea de-a noua căsătorie, cu o femeie mai tânără cu 41 de ani. Care a fost motivul

Bărbatul cu cele mai multe mariaje din Marea Britanie anulează planurile de căsătorie cu a noua soţie. Care a fost motivul

Ron Sheppard, în vârstă de 71 de ani şi tată a 8 copii, este recunoscut ca fiind bărbatul cu cele mai multe mariaje din Marea Britanie, conform The Mirror.

De curând acesta a făcut un gest surprinzător: a anulat brusc planurile de căsătorie cu cea de-a noua soţie. Ron Sheppard urma să se căsătorească cu Rose Hans, în vârsta de 30 de ani, din Ghana, deşi cei doi nu s-au întâlnit niciodată.

Cuplul plănuise ca fericitul eveniment să aibă loc după ce Rose Hans ar fi terminat şcoala de asistenţi medicali. Conform afirmaţiilor lui Ron Sheppard, femeia era cea care făcea presiuni pentru ca cei doi să se căsătorească.

Din această cauză, bărbatul a ales ca în ultimul moment să pună capăt oricărui plan printr-un email. Sheppard are de gând acum să scrie o carte despre relaţii, întrucât consideră ca are îndeajuns de multă experienţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici