Barry Gibb, singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees, anunţă primul album solo, în 32 de ani de carieră

Barry Gibb a semnat un nou contract cu o casă de discuri. Columbia Records va lansa, astfel, primul album solo semnat de Gibb în 32 de ani de muzică, informează contactmusic.com

1419 afișări
Imaginea articolului Barry Gibb, singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees, anunţă primul album solo, în 32 de ani de carieră

Barry Gibb, singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees, anunţă primul album solo, în 32 de ani de carieră (Imagine ContactMusic)

Barry Gibb se pregăteşte să lanseze primul său album solo în 32 de ani de carieră muzicală.

Singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees şi, în acelaşi timp, cel care a înfiinţat trupa împreună cu fraţii săi, Robin şi Maurice, a semnat de curând un nou contract cu cei de la Columbia Records şi va lansa, astfel, primul său LP solo, numit "In the Now", la finalul lui 2016.

"Pentru mine este un vis devenit realitate. Este un nou capitol în viaţa mea. Am sperat mereu că într-o zi Bee Gees va lucra cu cei de la Columbia, aşa că este o mare bucurie pentru mine să încep din nou activitatea, în acest fel, cu astfel de oameni importanţi. '', a declarat Gibb.

În ianuarie 2003, Barry l-a pierdut pe fratele său Maurice. Acesta a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 53 de ani.

Nouă ani mai târziu, în mai 2012, fratele său Robin a murit şi el, după o luptă lungă cu cancerul.

Barry, cel mai mare dintre cei trei, a promis că nu îşi va uita fraţii şi că va păstra amintirea lor vie, prin muzica sa.

'' Nu-i voi uita niciodată pe fraţii mei, ei vor fi întotdeauna o parte din tot ceea ce fac. Visul nostru a devenit realitate. '', a spus Barry.

Vestea că va scoate un nou LP, vine după ce Barry s-a alăturat trupei Coldplay, pe scena Festivalului Glastonbury din Somerset, Anglia de Sud-Vest, duminică, 26 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici