Băsescu: Tânjesc după nepoţei

Preşedintele Traian Băsescu a spus sămbătă seara, la o întâlnire cu românii de la Chicago, unde s-a pozat cu doi bebeluşi, că tânjeşte şi el după "nepoţei".

552 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Tânjesc după nepoţei

Băsescu: Tânjesc după nepoţei (Imagine: Stefan Micsik/Arhiva Mediafax Foto)

După ce a vizitat Catedrala Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de la Chicago, preşedintele a fost abordat de cei aproximativ 50 de români localnici care au fost prezenţi, aceştia punându-i diverse întrebări şi cerându-i să facă fotografii cu ei.

În braţele preşedintelui au ajuns pentru fotografii şi doi bebeluşi . Aceştia şi-au făcut manifestată prin scântece prezenţa în timpul serviciului religios ţinut în catedrală, iar şeful statului a întrebat la sfârşitul slujbei de ei.

În timp ce se fotografia cu o fetiţă, căreia i-a aranjat grijuliu boneţica, o doamnă l-a întrebat pe preşedinte dacă nu îşi aduce aminte de perioada când erau mici cele două fiice ale sale, Ioana şi Elena.

"Am avut, doamnă, fete, dar aştept şi eu un nepoţel. Când îi văd pe ăştia mici, tânjesc mai mult după nepoţei, decât îmi aduc aminte de fete", a spus preşedintele.

(Corespondenţă la la trimisul Mediafax la Chicago, Marius Frăţilă)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici