Bebeluşul lui Natalie Portman va purta numele primei litere din alfabetul ebraic

Actriţa Natalie Portman a anunţat că bebeluşul ei va purta numele primei litere din alfabetul ebraic, Aleph.

1252 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul lui Natalie Portman va purta numele primei litere din alfabetul ebraic

Bebeluşul lui Natalie Portman va purta numele primei litere din alfabetul ebraic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Huffington Post, care citează o informaţie difuzată într-un episod din luna iunie al emisiunii de televiziune israeliene "Israel Hayom", numele bebeluşului se pronunţă "Alef".

Alephh sau Alef reprezintă prima literă din alfabetul ebraic.

Semnificaţia ezoterică a acestui nume se referă, conform cabalei, la originea universului, iar Aleph înseamnă "numărul primordial care conţine toate celelalte numere".

Natalie Portman şi logodnicul ei, coregraful Benjamin Millepied, au devenit pentru prima dată părinţi în luna iunie, însă data naşterii băieţelului nu a fost încă dezvăluită.

Portman, care a împlinit vârsta de 30 de ani pe 9 iunie, a anunţat în decembrie 2010 că este însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care Portman interpretează rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici