BEBELUŞUL REGAL: Charlotte şi Alice, prenumele favorite pentru fetiţa ducesei de Cambridge

Charlotte şi Alice sunt cele mai bine cotate prenume pe care le-ar putea primi cel de-al doilea copil al ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, potrivit caselor de pariuri din Marea Britanie.

1435 afișări
Imaginea articolului BEBELUŞUL REGAL: Charlotte şi Alice, prenumele favorite pentru fetiţa ducesei de Cambridge

Bebeluşul regal: Charlotte şi Alice, prenumele favorite pentru fetiţa ducesei de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

Aceasta ar putea să primească prenumele Charlotte - versiunea feminină a lui Charles -, în onoarea tatălui prinţului William şi a bunicului bebeluşului, prinţul Charles de Wales.

După prenumele Charlotte, care are o cotă de 2-1, următoarele prenume feminine preferate de pariorii britanici sunt Alice (cota 5-2), Elizabeth (6-1), Victoria (10-1), Alexandra (12-1) şi Diana (16-1), potrivit casei de pariuri William Hill,   informează dailymail.co.uk.

Numele oficial al fetiţei ducesei de Cambridge ar putea fi făcut public însă peste câteva zile, aşa cum a fost anunţat şi numele prinţului George, primul copil al cuplului princiar, potrivit BBC.

Pe de altă parte, potrivit BBC, ducesa de Cambridge şi bebeluşul ar putea părăsi maternitatea St. Mary din Londra chiar în cursul zilei de sâmbătă, întrucât familia regală britanică doreşte să se întoarcă rapid la viaţa cotidiană.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

"Alteţa Sa regală şi copilul său se simt foarte bine", a precizat Palatul Kensington.

Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său.

Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Palatul Kensington a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că ducesa de Cambridge a intrat în travaliu şi a fost internată în maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra. Ducesa Catherine a fost internată la ora 06:00 (ora 08:00, ora României).

Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Atât prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

În ultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat în preajma acestui spital, purtând steaguri şi bannere, în aşteptarea naşterii bebeluşului regal.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici