Ben Affleck şi Jennifer Garner nu se grăbesc să divorţeze

Actorii americani Ben Affleck şi Jennifer Garner nu doresc deocamdată să pună un punct final mariajului lor şi nu se grăbesc să divorţeze, afirmă o sursă din anturajul cuplului, citată de site-ul contactmusic.com.

545 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Jennifer Garner nu se grăbesc să divorţeze

Ben Affleck şi Jennifer Garner (Foto: Hepta)

Cei doi artişti, care au împreună trei copii - Violet, în vârstă de nouă ani, Seraphina, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de trei ani - au anunţat că s-au despărţit luna trecută, dar nu par deloc grăbiţi să divorţeze.

"Jennifer finalizează în această perioadă filmările pentru un nou lungmetraj, iar ei nu au avut timp să îşi spună: «Ok, hai să facem asta acum!». Ei au fost întotdeauna adepţii principiului: «Chiar dacă se întâmplă ceva, tot vom merge înainte». Nu cred că vorbesc măcar despre divorţ", a declarat o sursă pentru revista People.

"Acum, îşi concentrează eforturile pentru a se comporta ca o familie", a adăugat aceeaşi sursă.

Cei doi actori au anunţat recent că se vor muta împreună într-o altă casă şi intenţionează să închirieze vila pe care actriţa Brooke Shields o deţine în Los Angeles, după ce se vor întoarce din Georgia, unde Jennifer Garner filmează în această perioadă pentru lungmetrajul "Miracles From Heaven".

Vila lor din Los Angeles - în care Ben Affleck se va muta singur, într-o clădire separată de pe aceeaşi proprietate - trece în prezent prin lucrări extensive de renovare şi, deoarece artiştii nu vor să locuiască "într-o zonă de construcţii", au decis să caute o soluţie alternativă şi vor continua să locuiască împreună pentru o perioadă.

O sursă a dezvăluit pentru publicaţia New York Post: "Ben va rămâne cu familia sa pe acea proprietate".

Brooke Shields şi soţul ei Chris Henchy au decis să închirieze vila lor - ce are cinci camere şi cinci săli de baie - din Los Angeles, aflată la doar câteva case distanţă de proprietatea soţilor Afleck-Garner, luna trecută, deoarece îşi petrec cea mai mare parte a timpului la New York.

Recent, presa americană a dezvăluit că, de fapt, Jennifer Garner şi Ben Affleck "interpretează rolurile membrilor unei familii fericite" şi fac acest lucru de dragul celor trei copii ai lor.

"Amândoi îşi pun pe faţă măştile cu chipuri fericite şi nu arată niciun semn de furie sau frustrare. Joacă în mod sigur rolul familiei fericite în faţa copiilor", a declarat o altă sursă.

Cei doi actori şi-au anunţat recent despărţirea, pe 30 iunie, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la "Daredevil", un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Cei doi actori americani au trei copii împreună - Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, a avut un succes fulminant pe plan profesional în ultimii ani, câştigând premiul Oscar cu filmul său din 2012 "Argo", în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, în timp ce thrillerul său din 2014 "Fata dispărută/ Gone Girl" a impresionat în box office.

Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune "Alias" şi a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" şi "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici