Ben Affleck şi Jennifer Garner şi-au anulat divorţul pentru a da căsniciei lor o nouă şansă

La aproape doi ani de la despărţirea lor şi la presupuse zvonuri legate de infidelitate, actorii Ben Affleck şi Jennifer Garner şi-au anulat divorţul jurându-şi să mai dea o şansă căsniciei lor, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de revista People.

1209 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Jennifer Garner şi-au anulat divorţul pentru a da căsniciei lor o nouă şansă

Ben Affleck şi Jennifer Garner şi-au anulat divorţul pentru a da căsniciei lor o nouă şansă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au hotărât să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar potrivit revistei People, cei doi actori şi-au anulat divorţul.

Cele două vedete, care au fost căsătorite timp de aproape 12 ani şi care au trei copii împreună ( (Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani), s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după cea de-a 10-a lor aniversare de nuntă, după ce au apărut zvonuri că Affleck ar fi avut o relaţie cu bona copiilor.

Cu toate acestea, cei doi actori au stabilit ferm în trecut că convieţuirea lor se va centra pe nevoile copiilor lor- Affleck declarând că va locui pe aceeaşi proprietate cu Garner chiar şi după divorţ.

Procedurile de divorţ au fost oprit în iulie, anul trecut pentru „centrarea asupra copiilor”, însă o sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că Affleck şi cu Garner sunt oficial din nou împreună, după ce şi-au dat seama că încă se iubesc.

“Jen a anulat divorţul”, a declarat sursa, dezvăluind că decizia a venit din partea lui Garner, în vârstă de 44 de ani. “Chiar vrea să rezolve lucrurile dintre ea şi Ben. Vor sa mai încerce o dată”.

“Există mereu o şansă de reconciliere. Se iubesc. Chiar îşi iubesc mult copiii iar acei copii îşi iubesc părinţii.”

Perechea a fost fotografiată împreună fiind văzută din ce în ce mai des împreună în ultimele luni, găzduind o mică petrecere la casa lor pentru a sărbători aniversarea lui Samuel, imediat după premiile Oscar.

Deşi nici Ben sau Jen nu au comentat public relaţia lor, un apropiat al cuplului a declarat pentru Us Weekly în iulie, anul trecut, că exista posibilitatea împăcării: “Jen a menţionat că divorţul se va finaliza în curând, iar apoi, în urmă cu câteva săptămâni, lucrurile s-au schimbat.”

“Jen pare a fi încă îndrăgostită de Ben, dar nu vrea să meargă în acea direcţie. Ea se concentrează pe copiii lor.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici