Ben Kingsley, de nerecunoscut, la filmările pentru "Learning To Drive in Brooklyn"

Actorul Ben Kingsley va interpreta rolul lui Darwan, un refugiat politic din India, în producţia independentă "Learning To Drive in Brooklyn", scrie DailyMail.

233 afișări
Imaginea articolului Ben Kingsley, de nerecunoscut, la filmările pentru "Learning To Drive in Brooklyn"

Actorul Ben Kingsley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kingsley va juca în acest film alături de Patricia Clarkson, care interpretează rolul unei femei proaspăt separate de soţul ei, care ia lecţii de şofat de la Darwan. Acesta din urmă încearcă să fie răbdător cu noua sa elevă, în timp ce ia în considerare o căsătorie aranjată cu o femeie pe care nu o cunoaşte.

VEZI AICI IMAGINEA CU BEN KINGSLEY

Filmul este realizat după un eseu personal publicat de Katha Pollitt în The New Yorker, în 2002.

Kingsley va fi celebrat la Britannia Awards în Los Angeles, în noiembrie, alături de Kathryn Bigelow.

Ben Kingsley - pe numele real Krishna Pandit Bhanji, născut la Scarborough, în Marea Britanie, dintr-o mamă britanică şi un tată de origine indiană - a debutat la Londra, în teatru, în anul 1966. Actorul şi-a ales mai târziu pseudonimul de Ben Kingsley, s-a alăturat Royal Shakespeare Company în 1967 şi a debutat pe marile ecrane în 1972, cu un rol în thrillerul "Fear Is The Key".

Un deceniu mai târziu, interpretarea lui Gandhi în filmul cu acelaşi titlu, regizat de Richard Attenborough, i-a adus celebritatea şi premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Actorul britanic, nominalizat de alte trei ori la premiile Oscar, are începând din mai 2010 şi o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici