Beyonce, costumată în IEPURAŞ. Ce poze a postat pe internet - FOTO

Cântăreaţa şi actriţa americană Beyonce le-a împărtăşit fanilor de pe reţeaua de socializare Tumblr vestimentaţia pe care a purtat-o de Halloween, postând o fotografie în care apare costumată în iepurele din "Alice în ţara minunilor".

869 afișări
Imaginea articolului Beyonce, costumată în IEPURAŞ. Ce poze a postat pe internet - FOTO

Beyonce (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În cea mai recentă fotografie încărcată pe profilul ei Tumblr, Beyonce este îmbrăcată şi accesorizată ca faimosul iepure aflat mereu în întârziere din "Alice în ţara minunilor", scrie Daily Mail.

Artista de 31 de ani apare îmbrăcată cu un sacou de culoare bleumarin închis cu butoni aurii, o cămaşă albă încheiată până la gât şi un papion argintiu. Urechile de iepuraş care îi întregesc costumul sunt albe, căptuşite cu material de culoare roz.

Beyonce şi-a completat ţinuta cu o pereche de ochelari rotunzi cu ramă roşie şi cu un ceas de buzunar auriu ataşat de sacou cu un lanţ de asemenea auriu.

Printre fotografiile publicate recent de soţia rapperului american Jay-Z se numără şi câteva în care îşi arată în faţa camerei o pereche de colţi dintr-un material asemănător diamantului, împreună cu un set de cercei rotunzi cu numele lui Barack Obama, în semn de sprijin faţă de acesta în perioada campaniei pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a devenit mamă pe 7 ianuarie, când a născut-o pe Blue Ivy Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici