Beyonce şi sora sa, Solange, au ratat un eveniment important din viaţa tatălui lor

"Din nefericire Beyonce şi Solange au avut alt program şi le-a fost imposibil să participe la eveniment", a spus Mathew Knowles, scrie contactmusic.com.

270 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi sora sa, Solange, au ratat un eveniment important din viaţa tatălui lor

Solange şi Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, s-a căsătorit cu iubita lui, Gena Avery, în Houston, Texas, în cadrul unei ceremonii la care cele două fiice ale sale, Beyonce şi Solange, nu au participat, acestea având "alt program".

Cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie după o logodnă de 18 luni. Knowles a divorţaţ de mama lui Beyonce, Tina, în 2011.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici