Beyonce va avea o fetiţă

Beyonce Knowles şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor avea o fetiţă, cântăreaţa fiind încântată de această veste, potrivit unor apropiaţi ai cuplului.

415 afișări
Imaginea articolului Beyonce va avea o fetiţă

Beyonce (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit unor prieteni ai cuplului de cântăreţi, Beyonce a fost foarte bucuroasă când a aflat că va avea o fiică, întrucât îşi doreşte să fie cât mai apropiată de aceasta, aşa cum a fost relaţia dintre cântăreaţă şi mama ei, Tina, informează contactmusic.com.

Totodată, de când a aflat sexul copilului, Beyonce cumpără foarte multe haine de bebeluş.

"Familiei sale îi e teamă că nu o să mai aibă ce să-i cumpere pentru petrecerea în cinstea bebeluşului, din decembrie", a spus o sursă pentru revista americană In Touch.

Beyonce, în vârstă de 30 de ani, urmează să nască primul ei copil în februarie anul viitor.

Cântăreaţa a declarat recent pentru emisiunea de televiziune australiană "Sunday Night": "Soţul meu şi cu mine suntem împreună de zece ani - adică toată tinereţea mea - şi simt că este momentul şi sunt recunoscătoare că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest mare dar pe care o fiinţă îl poate primi. Cred că, pentru că am realizat atât de multe lucruri pentru mine şi pentru că ştiu cu adevărat cine sunt, nu m-am grăbit. Dacă este să vorbim despre timpul potrivit, acum este acest moment şi sunt atât de fericită. A fost cu adevărat greu să ascund acest lucru. Dar acum pot fi mândră şi emoţionată, mă distrez atât de mult la cumpărături - este grozav".

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au situat, anul acesta, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, iar Jay-Z a obţinut încasări de 37 de milioane de dolari.

Totodată, la începutul lunii august, revista Forbes a anunţat că rapperul american Jay-Z ocupă, cu câştigurile sale, prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 41 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy.

Beyonce Knowles, în vârstă de 29 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici