Beyonce va participa la un concert umanitar organizat de Gucci

Cântăreaţa Beyonce va fi cap de afiş al unui concert care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, ca parte a campaniei internaţionale "Chime For Change", demarată de casa Gucci şi care are ca scop strângerea de fonduri pentru emanciparea femeilor.

189 afișări
Imaginea articolului Beyonce va participa la un concert umanitar organizat de Gucci

Beyonce va participa la un concert umanitar organizat de Gucci

Evenimentul, care va fi transmis în direct în toată lumea, se va bucura şi de prestaţia altor artişti de renume precum Florence and the Machine, Ellie Goulding, Iggy Azalea, John Legend, Rita Ora, Laura Pausini şi Timbaland. La eveniment şi-a anunţat participarea şi actriţa Salma Hayek, au declarat reprezentanţii brandului, într-o conferinţă de presă susţinută marţi dimineaţă, la Londra, informează time.com.

"Scopul nostru este să atragem atenţia cât mai bine asupra necesităţii de schimbare pentru fete şi femei. Sunt deosebit de încântată că putem fi împreună pe 1 iunie pentru a prezenta întregii lumi probleme legate de educaţie, sănătate şi justiţie pentru femei", a spus Beyonce, care este cofondator şi director artistic al "Chime For Change".

La evenimentul care va consta, în principal, dintr-un concert intitulat "The Sound Of Change Live", vor fi proiectate şi mai multe scurtmetraje pe temele enunţate şi vor fi prezentate poveşti ale unor femei din întreaga lume, care se confruntă cu probleme de interes general.

Evenimentul va avea loc pe Twickenham Stadium din Londra şi va fi produs de Kevin Wall şi Aaron Grosky.

Gucci va oferi asistenţa financiară în vederea bunei desfăşurări a evenimentului, iar toţi banii obţinuţi din vânzările de bilete vor merge către fundaţii de caritate care luptă pentru educaţia, sănătatea şi drepturile femeilor.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici