Beyonce va susţine un nou turneu mondial în 2013

Cântăreaţa americană Beyonce a anunţat pe site-ul ei, la scurt timp după spectacolul incendiar pe care l-a susţinut la gala Super Bowl, duminică seară, că va porni în acest an într-un nou turneu mondial, care va debuta cu un concert la Belgrad, pe 15 aprilie.

303 afișări
Imaginea articolului Beyonce va susţine un nou turneu mondial în 2013

Beyonce va susţine un nou turneu mondial în 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul, care va avea o durată de patru luni, va promova noul album de studio al artistei americane. Titlul şi data de lansare ale acestui material discografic nu au fost deocamdată făcute publice, informează hollywoodreporter.com.

După două luni pe care le va petrece în Europa, unde va susţine concerte la Belgrad, Zagreb, Bratislava, Varşovia, Londra, Paris, Berlin, Stockholm şi alte câteva oraşe europene importante, Beyonce îşi va continua turneul mondial cu o secţiune nord-americană, care va debuta cu un show la Los Angeles, pe 28 iunie. Secţiunea americană a acestui turneu se va încheia printr-un concert ce va avea loc la New York, pe 3 august.

Precedentul album al cântăreţei americane, al patrulea din carieră, se intitulează "4" şi a fost lansat în iunie 2011.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici