Bicicleta smart a fost inventată. Aceasta „îşi ţine” echilibrul singură VIDEO

  • Bicicleta a fost inventată de către un inginer din China.
  • Este prima bicicletă din lume capabilă să-şi „ţină” echilibrul.
2470 afișări
Imaginea articolului Bicicleta smart a fost inventată. Aceasta „îşi ţine” echilibrul singură VIDEO

FOTO Captură video Youtube

Inginerul Zhi Hui Jun a prezentat creaţia sa pe YouTube. 
 
Momentan, prototipul nu a părăsit atelierul, fiind încă un proiect de cercetare. Cert este că, atât pentru biciclişti dar şi pentru oamenii care doresc să înveţe să meargă pe bicicletă, prototipul este o veste bună.
 
Bicicleta îşi poate ţine singură echilibrul prin intermediul unui sistem complex format din mai multe accelerometre, câteva componente mecanice şi electronice controlate de un computer integrat şi un giroscop.
 
Creatorul său afirmă că bicicleta-minune poate să „meargă” singură şi are un sistem de camere RGB, un senzor LIDAR care o ajută să evite obstacolele şi să aleagă cel mai bun traseu. 
 
Rămâne de văzut cât de viabilă este în viaţa de zi cu zi şi cât ar costa.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici