Bilete false la concertul Madonnei

Emagic, organizatorul concertului pe care Madonna îl va susţine, pe 26 august, în parcul Izvor din Bucureşti, avertizează publicul român cu privire la cazurile de falsificare a biletelor la show, spectatorii având la dispoziţie un serviciu de verificare a valabilităţii acestora.

104 afișări
Imaginea articolului Bilete false la concertul Madonnei

Bilete false la concertul Madonnei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Săptămâna viitoare, Madonna se va afla pentru prima dată la Bucureşti, unde va concerta în Parcul Izvor.

După descoperirea unor cazuri de vânzare de bilete false pentru show-ul Madonnei, cercetate în prezent de organele abilitate, organizatorii îi sfătuiesc pe cei care nu şi-au achiziţionat biletele de la punctele de vânzare autorizate (reţeaua magazinelor Diverta sau de pe site-ul myticket.ro) să contacteze serviciul de asistenţă tehnică Myticket.ro, la numărul de telefon 0720.245.383, pentru a se asigura de autenticitatea lor.

În felul acesta, cei interesaţi pot verifica din timp valabilitatea biletelor cumpărate, evitând astfel ca în ziua evenimentului, după scanarea acestora şi în urma descoperirii unor falsuri, accesul în zona de concert să le fie refuzat.

Valabilitatea biletelor se va putea verifica şi online, pe myticket.ro/madonna, link activ începând cu 18 august, ora 15.00.

Biletele rămase disponibile pentru concertul Madonnei mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: 120 de lei (Gazon B), 160 de lei (Gazon A), 600 de lei (Gold Bar) şi 800 de lei (VIP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici