Bilete la preţuri promoţionale pentru B'estfest 2011

Biletele pentru festivalul B'estfest, care se va desfăşura între 1 şi 3 iulie, în Capitală, vor avea preţuri promoţionale, cu 20% mai mici, în perioada 1 - 22 martie, informează un comunicat al organizatorului, Emagic.

88 afișări
Imaginea articolului Bilete la preţuri promoţionale pentru B'estfest 2011

Bilete la preţuri promoţionale pentru B'estfest 2011

Vara aceasta, B'estfest revine cu cea de-a patra ediţie, în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari, în perioada 1 - 3 iulie. Pe malul unui lac umbrit de sălcii, pe o suprafaţă verde de aproximativ 10 hectare, publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival într-un decor complet diferit de cel cu care fusese obişnuit până acum, ce va include un spaţiu generos de campare, o scenă principală şi mai multe arene secundare, precum şi o varietate de experienţe festivaliere: expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse handmade, completate de zone de terase, baruri şi restaurante. De asemenea, scena principală va funcţiona până după ora 00.00.

Primele nume confirmate pe afişul festivalului sunt Skunk Anansie şi Pendulum.

Biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului vor fi puse în vânzare pe 1 martie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, acestea putând fi achiziţionate la preţ promoţional, indiferent de tipul de acces pe care îl oferă.

Biletele B'estfest vor fi disponibile pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces pe care îl oferă: 125 lei - biletele de o zi, 265 de lei - abonamentele de trei zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei.

Însă în perioada 1 - 22 martie, biletele vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale, cu 20% reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adăuga şi un voucher de 10 lei. "Toate festivalurile mari pun în vânzare pentru o perioadă limitată un număr de bilete la preţ redus, această promoţie numindu-se «early bird». Conceptul se adresează celor mai înfocaţi fani ai festivalurilor, cei care cumpără întotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel răsplătită cu o reducere subsţantială a preţului de bilet, care în cazul B'estfest este de aproximativ 20%", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adaugându-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici