Biletele pentru concertul Bon Jovi din Capitală s-au pus în vânzare. Vezi cât costă

Biletele pentru concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 10 iulie, au fost puse în vânzare vineri şi au preţuri cuprinse între 130 de lei şi 480 de lei, au declarat organizatorii evenimentului, într-o conferinţă de presă.

548 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Bon Jovi din Capitală s-au pus în vânzare. Vezi cât costă

Biletele pentru concertul Bon Jovi din Capitală s-au pus în vânzare. Vezi cât costă (Imagine: Mediafax Fot/AFP)

Biletele pentru concertul trupei Bon Jovi sunt disponibile în reţeaua Eventim. Dintre acestea, cele mai ieftine sunt primele 2.000 de tichete pentru locuri la peluză, vândute la un preţ promoţional, de 138,5 lei. După epuizarea acestor bilete, preţul pentru un loc la peluză va fi de 159,8 lei. Preţul unui bilet Normal Circle este de 186,4 lei, iar un bilet Golden Circle costă 298,2 lei.

Cele mai scumpe sunt biletele VIP, care includ şi loc pe scaune, în tribune. Pentru un bilet VIP A1 sau A2, cumpărătorii trebuie să plătească 479,3 lei, iar pentru un bilet VIP B1 sau B2, 372,8 lei.

Marcel Avram a declarat că a ales să nu pună în vânzare obişnuitele pachete VIP pentru concertul Bon Jovi de la Bucureşti, deoarece acestea ar fi prea scumpe pentru publicul român. Avram a precizat că, pentru asemenea pachete, în Germania se plătesc 250 de euro.

El a spus că trupa a acceptat să cânte în România după "o negociere lungă". "Bon Jovi a realizat că există o ţară în lume care se numeşte România. L-am sunat şi am spus că sunt din ţara aceasta", a declarat Marcel Avram. Acesta a mai precizat că trupa va ajunge în România, cel mai probabil, cu o zi înainte de concertul din Piaţa Constituţiei, după show-ul pe care îl va susţine la Istanbul. De asemenea, trupa va aduce în ţară scena imensă folosită în turneu, care va fi montată de personalul propriu.

Marcel Avram a spus că Bucureştiul a devenit un loc de atracţie şi pentru fanii din ţările vecine, din Bulgaria existând o cerere de 10.000 - 15.000 de bilete.

Directorul Eventim, Valentin Vasiloiu, a declarat că fanii din străinătate pot cumpăra biletele direct de pe site-ul eventim.ro. De asemenea, acesta a declarat că firma va încerca să reînnoiască oferta de la concertul AC/DC, din mai 2010, când fanii puteau cumpăra bilete în două rate, prin intermediul unor vouchere.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este organizat de East European Entertainment şi D&D East Entertainment.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcătuit de revista Billboard, graţie celor 69 de concerte susţinute în cadrul "The Circle Tour", în perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway".

Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici