Biletele pentru concertul Gotan Project din Bucureşti, între 120 şi 250 de lei

Biletele pentru concertul pe care trupa Gotan Project urmează să îl susţină la Bucureşti pe 25 iunie, la Sala Palatului, au preţuri cuprinse între 120 şi 250 de lei, în funcţie de categorie, şi sunt disponibile în reţeaua Eventim, informează organizatorii, Events.

74 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Gotan Project din Bucureşti, între 120 şi 250 de lei

Biletele pentru concertul Gotan Project din Bucureşti, între 120 şi 250 de lei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii Gotan Project pornesc în turneul european pentru promovarea celui mai recent album de studio al trupei, "Tango 3.0", primul concert fiind pe 7 aprilie, la festivalul Crans Montana de la Lausanne, Elveţia.

Spectacolul din Capitală este inclus în acest turneu european de promovare a albumului.

Albumul "Tango 3.0" este distribuit exclusiv în România de A&A Records/Warner Music Licensee şi poate fi achiziţionat din magazinele de specialitate de la sfârşitul lunii aprilie.

Gotan Project este un grup muzical care activează la Paris şi este format din Philippe Cohen Solal (Franţa), Eduardo Makaroff (Argentina) şi Christoph H. Müller (Elveţia).

Trupa s-a format în anul 1999, iar primul ei material discografic a fost "Vuelvo Al Sur/ El Capitalismo Foraneo" (2000), urmat de albumele "La Revancha del Tango" (2001), "Inspiración Espiración" (2004), "Lunatino" (2006) şi "El Norte" (2006).

Muzica trupei este în mod clar bazată pe tango, însă adună şi elemente electronice. Numele trioului, Gotan, vine din anagramarea cuvântului Tango.

Trupa a mai concertat la Bucureşti în 2006 şi 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici