Biletele pentru concertul pe care Jack White îl va susţine în Bucureşti au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul pe care Jack White, câştigător a opt premii Grammy, îl va susţine în premieră în România, pe 9 noiembrie, în Pavilionul Central de la Romexpo din Bucureşti, au fost puse în vânzare, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

344 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul pe care Jack White îl va susţine în Bucureşti au fost puse în vânzare

Jack White (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul pe care Jack White îl va susţine în Bucureşti face parte din turneul de promovare a noului album. Cel mai recent album al său, "Lazaretto", lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200 şi s-a vândut în peste 140.000 de exemplare în prima săptămâna de la apariţie. Încă din aprilie, nonconformistul chitarist, compozitor şi producător de muzică a încântat milioane de fani atât la festivalurile la care a fost headliner - printre care se numără şi Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury şi iTunes Festival -, cât şi la concertele sold-out pe care le-a susţinut în numeroase oraşe din Statele Unite ale Americii şi Europa de vest.

Jack White, născut pe 9 iulie 1975, este un muzician american, producător muzical şi actor. Jack a fost chitaristul şi solistul trupei The White Stripes, alături de care a lansat şase albume - "The White Stripes", "De Stijl", "White Blood Cells", "Elephant", "Get Behind Me Satan" şi "Icky Thump", înainte ca formaţia să se destrame, în februarie 2011. Membru fondator al duoului The White Stripes, acesta a reuşit să cucerească fanii prin nonconformism, naturaleţe şi un stil eclectic care combină elemente de blues, rock şi punk. Divorţul său de Megan White a dus la destrămarea The White Stripes, iar Jack White şi-a început cariera solo, de această dată într-o formula diferită, mereu reinventându-se şi explorând noi dimensiuni ale muzicii sale.

Potrivit imdb.com, White a apărut în filmele "Cold Mountain" (2003), "Coffee and Cigarettes" (2003), "The Fearless Freaks" (2005) şi "Calcă apăsat: Povestea lui Dewey Cox/ Walk Hard: The Dewey Cox Story" (2007). De asemenea, el a fost unul dintre muzicienii prezentaţi în documentarul "It Might Get Loud" (2008), despre chitara electrică.

Accesul publicului la concertul de la Bucureşti se va face începând cu ora 18.00, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 20.00.

Începând de vineri, biletele se vor găsi în reţeaua Eventim, dar şi online, pe eventim.ro, la următoarele preţuri: biletele "first-on-the-scene (primele 1.000), în normal circle, sunt disponibile la preţul promoţional de 130 de lei, iar cele din categoria golden circle (primele 500) se pot achiziţiona la preţul promoţional de 215 lei. După epuizarea promoţiei "first-on-the-scene", preţul final în categoria normal circle va fi de 157 de lei, iar în golden circle, de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la preţul de 360 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici