Biletele pentru concertul Roxette de la Cluj, puse în vânzare. Care sunt preţurile

Biletele pentru concertul trupei suedeze Roxette, care va avea loc în 19 iulie pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare, joi, la preţuri cuprinse între 65 şi 250 de lei.

2359 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Roxette de la Cluj, puse în vânzare. Care sunt preţurile

Biletele pentru concertul Roxette de la Cluj, puse în vânzare. Care sunt preţurile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat al organizatorilor concertului Roxette de la Cluj, compania Emagic, biletele pot fi comandate, începând de joi, pe site-ul www.MyTicket.ro, urmând ca, de săptămâna viitoare, ele să poată fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului din Bucureşti, precum şi din reţelele afiliate MyTicket.

Preţul biletelor este cuprins între 65 de lei şi 250 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Astfel, sunt disponibile cinci categorii de preţ: 65 de lei - gazon şi peluză, 95 de lei - tribuna inel 2, 115 de lei - tribuna inel 1, 120 de lei - Golden Circle şi 250 de lei - tribuna VIP.

Reprezentanţii organizatorilor au precizat că persoanele care îşi vor achiziţiona bilete în prima săptămână vor beneficia, pentru zona gazon, de o reducere de 30 la sută, preţul unui bilet ajungând la 45 de lei.

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Raţiu, a declarat, joi, că speră să fie vândute pentru concertul Roxette "cel puţin 45.000 de bilete, disponibile atât în tribune, cât şi pe gazon".

Prezentat de Ursus, concertul Roxette de la Cluj-Napoca este al doilea pe care trupa îl va susţine în România. Primul spectacol a avut loc anul trecut, la Bucureşti, chiar de ziua solistei Marie Fredriksson.

Trupa suedeză Roxette va susţine, în 19 iulie, un concert pe Cluj Arena, în urma unui contract încheiat de Consiliul Judeţean Cluj, care administrează stadionul, şi o firmă specializată în organizarea de evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici